2014. április 16., szerda

Kritika #27 - Unforgettable/Forgetting



FEJLÉC: 
Na ez a fejléced gyönyörű! Na most ez úgy hangzott mintha a többi nem lenne az pedig nem. Azért mondtam hogy "na ez a fejléced..." mert a másik blogodon az a fejléc nem valami jó. Tudsz te annál jobbat is mint ez , mert ez mese szép és rohadtul illik a történethez. Igaz egy kicsit olyan mint ha fantasy blog lenne , de nem az. Csak dicsérni tudom a fejlécet!
10/10* pont

DESIGN: 
Meseszép! A sablon és a háttér tökéletes választás a fejléchez. A modul sávod meg szép rendezett. Csak annyiba kötnék bele , hogy a szöveget állítsd sorkizártra mert többet dob akkor a kinézeten így meg elrontja.
10/9,5 pont

TÖRTÉNET:
A történetnek két évadja van. Mivel a másodikból még csak két rész van fent úgy gondoltam, hogy beleolvasok az első évadbe is de összevissza csináltam. Szerintem az eleje nagyon sablonos. Annyira unalmas már hogy azt hiszik sokan hogy ha punkosak a 1d srácok akkor egyedi. Rohadtul nem rengeteg ilyen blog van ami így kezdődik. DE a fogalmazásod nagyon jó , és egyébként nem azt mondom hogy az egész történet sablon csak az alapsztori. Ja és azt vettem észre hogy valahol egy két részben könyvrszletet írnál bele szinte ugyanúgy van megírva. Pl. vegyük figyelembe a 34.részt. Hát az egy nagyon de nagyon nagy koppintás a szürke ötven árnyalatából. Elég gáz hogy magadtól nem tudsz valamit kitalálni, hanem egy könyvből koppintod. Bocsi ha bunkónak tűnök de ez egy kicsit felháborított. A szókincsed bő , de már azt se tudom elhinni, hogy azt magadtól írtad e és nem egy könyvből nézted ki mert a kép alapján ami rólad van 12 kinézel szóval nem nagyon hiszem el hogy te így tudnál bármit is fogalmazni már bocsi. Szeretlek meg minden te vagy Roxana után a második kedvecem a CBD blogon, de akkor is. Sajnálom hogy ha megbántottalak nem az volt a célom csak az a rész egy kicsit kiborított aztán ilyenkor felmegy benne a pumpa. Sorry. :/
10/5 pont
Összesen: 30 / 24,5 pont
xX Happy Girl Xx

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. 14 vagyok, magamtól írom, és a "szent szart", illetve az efféle kifejezéseket nem csak én használom. én nem látok benne 50 árnyalatot, nagyon rég olvastam(: nem értem, hogy miért sablon, nem olvastam még olyan blogot, ami azzal kezdődik, hogy felrobbantottak volna egy házat, de ha te így látod...nem értek veled egyet, minden esetre köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Bocsi, de (és nem azért írom mert hogy a kedvencem) ez az Unf-ra nem igaz. Dorothy-val egyet értek, semmi hasonlóság nincs az 50 árnyalattal.És lehet,hogy vagy ezer más féle punkos blog van ,ez egyedi attól függetlenül. Nem attól sablonos valami, hogy 1 dolog esetleg ugyanaz mint egy pár blogon. Dorothy neked meg üzenem, hogy ne keseredj el emiatt. Baromi jól írsz. :)

    VálaszTörlés