2014. április 5., szombat

Kritika #18 - Az utolsó Onaeum

http://azutolsoonaeum.blogspot.hu/
Író: Ashley Born


FEJLÉC: 
Eszméletlenül jó! Ashley te nagyon ügyes vagy! Őszintén szólva az előző is gyönyörű volt egy kicsit jobban is tetszett, de ez is nagyon de nagyon gyönyörű! Csak gratulálni tudok. Minden gyönyörű rajta. Szépen össze van minden mosva , Lily nagyon szép rajta és a cím betűtípusa is nagyon de nagyon tetszik ! :) Csak dicsérni tudom a blogod fejlécét, nem lehet belekötni! :)
10/10 pont

DESIGN: 
Gyönyörű! Ez a lila szín nagyon jó, ügyesen megoldottad az egészet. Ez az egyszínű háttér is nagyon jó, meg a sablon választás is tökéletes. Az oldal sávod és szép rendezett, minden fontos dolog kint van és fölös dolog pedig nincs. Egy valami nem tetszik a modul sávban és az nem más mint az a kis pillangós gif, szerintem elrontja a kinézetet, hogy egyből a fejléc alatt van , szerintem oda mást tegyél be másmilyen gifet, ami illik mindenhez. Plusz pont , hogy sorkizártra van állítva minden, valamint, hogy van választóvonalad. Nem tudok semmibe sem belekötni minden jó és szép! :)
10/9,5 pont

TÖRTÉNET:
Nem okoztál csalódást Ashley! Nem csak a fejléced és a blogod kinézete tökéletes hanem a történet is amit alkottál. TÖKÉLETES! Egyszerűen tetszik. A fogalmazásod az írásmódot, a történeted. Beleszerettem! Nagyon de nagyon ügyes vagy csak gratulálni tudok. Teljesen belemerültem az olvasásba még olvasnám tovább ha lenne több rész és remélem hamar fogod hozni a folytatást, mert már nagyon várom , kíváncsivá tettél! Csak így tovább! :)
10/10* pont
Összesen: 30/29;5 pont
xX Happy Girl Xx

1 megjegyzés: