2014. április 23., szerda

Kritika #34 - Strange Dreams

http://strangedreamsfanfiction.blogspot.hu/
Író: E.J
FEJLÉC: 10/6,5 pont
Nem tudom eldönteni, hogy tetszik e vagy nem. A nem mellett döntök mert őszintén nem valami jó ez a fejléc. Nem rossz az elképzelés, de minek a lányból három ? A cím betűtípusa tetszik, és az is hogy ilyen tépett a fejléced alja , pedig rühellem a tépett aljú fejléceket mert kicsit sem szépek, de ez a tépés kivételesen tetszik! :) Az éles kép a lányról nagyon ijesztő , ráadásul úgy néz ki mint egy 40 éves banya, pedig szerintem olyan 20 körüli lehet. Valamint unalmas az egész, minden szürke...Na mindegy, nem rossz a fejléc de én a helyedben újat rendelnék!

DESIGN: 10/6 pont
A sablon és a háttér tökéletes választék! Bár lehet a háttérnek mást kellett volna választani az egyszerű helyett, mert így még unalmasabbnak néz ki az egész. Ha valami mintás szürkés, feketés hátteret raknál be akkor a fejléc sem mutatna olyan unalmasnak.Az oldal sávodban minden lényeges dolog kint van és jól is vannak elhelyezve a modulok. A rövid kis történet ismertetőt illetve a bejegyzéseket állítsd sorkizártra, hiszen sokkal jobban mutat és szebbé teszi a kinézetet. A betűtípust a modulban is és a bejegyzés címeinél is állírsd be kevésbe egyszerűre és unalmassá, mert ezek azok. Valami szépet válasszál!

TÖRTÉNET: 10/7,5 pont
Nem sok minden derül ki még hiszen a prológuson és a egy fejezeten kívül még semmi sincs fent. Az első rész alapvetően rövid, próbálj többet írni. A fogalmazásod nem rossz , de egy kicsit unalmas. A prológus nem nyerte el a tetszésemet mert semmi izgalmas nem volt benne, és majdnem bealudtam rajta. Ezt ne vedd sértésnek. Nehogy emiatt töröld a blogot mert nem éri meg! Azt ajánlom olvas sokat és mielőtt felraknád a részeket olvasd át jól mert vannak elírások és helyesírási hibák. Ha több rész fent lesz akkor kérhetsz nyugodtan újra kritikát és akkor többet eltudok mondani majd a történetedről! :)
Összesen: 30/20 pont
Remélem nem bántottalak meg semmivel sem, mert nem az volt a célom!
xX Happy Girl Xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése