2014. április 11., péntek

Kritika #24 - Paperclip

http://paperclipbycm.blogspot.hu/
Író: LilianaC.

FEJLÉC:
Nem rossz a fejléc , valamennyire tetszik, de pár dolog miatt még sem. Először is a cím betűtípusa szemetszúróan csúnya! A fejléc tépése nem szép, nem is értem miért ragaszkodnak sokan az ilyenhez hiszen anélkül sokkal de sokkal szebb egy fejléc. Egy kicsit fura számomra, hogy a fejlécen minden fekete - fehér és a lány nem , de még is jobb mintha a háttér lenne színes és a lány fekete-fehér. Na igen a lány. Nincs szépen kivágva látszik a is a hajánál. Igazából tök jó lenne a fejléc, ha a cím betűtípusa más lenne, nem lenne tépés és lány szebben lenne kivágva akkor minden jó lenne. Szerintem rendelj vagy csinálj újat! :)
10/6,5 pont
DESIGN:
A háttér és a sablon nagyon jó választás tökéletesen passzolnak a fejléchez. A modul sávod is jó, minden lényeges dolog kint van . Bár az oldal megjelenítést és a társoldalt a chat alá tenném, mivel azoknak semmi keresnivalója nincs felül. A betűtípust mindenképpen változtasd meg főleg a modulsávban mert rettentő csúnya ez. A bejegyzés betűtípusa nem rossz , de azt is a helyedben megváltoztatnám. Az oldalakat hiányolom. Csinálhatnál szereplők és fejezet oldalakat és akkor nem kell a blogarchívum.
10/7 pont
TÖRTÉNET:
Igazából semmit sem tudok még megállapítani, hiszen egy prológus és egy rész van fent , ami nem lett valami hosszú. A prológus tetszett , igaz rövid volt de rejtélyes is egyben. Az első rész már annyira nem. Nem mondom azt hogy sablon a sztorid hiszen itt még nem lehet arra nagyon következtetni, de ez hogy farkasos történet ráadásul az egyik 1D-s sráccal az már igen. Mert rengeteg ismétlem RENGETEG ilyen van, de te ettől függetlenül alkothatsz egyedit! :) A fogalmazásod jó és helyesírási hibáid is alig vannak, de azért figyelj oda rájuk! :))
10/7 pont
Összesen: 30/20,5 pont
Remélem semmivel sem bántottalak meg!
xX Happy Girl Xx

1 megjegyzés:

  1. Drága Happy Girl!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál a blogomra és leírtad róla a véleményed! Sokat segítettél vele, mostantól megpróbálom fordulatosabbra írni a történetet és törekszem az egyediségre. Tényleg segítettél vele és nem bántottál meg semmivel sem. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
    Puszi xX Liliana

    VálaszTörlés