2014. április 22., kedd

Kritika #31 #32

http://being-catherine.blogspot.hu/
Író: Bernadette
FEJLÉC:
Szép, nagyon szép ,hiszen N.Dorina csinálta. DE van benne két dolog ami nem tetszik. A cím betűtípusa szerintem nem olyan jó, meg az nem tetszik még benne, hogy enyhén túlzsúfolt. Nem értem minek van rajta 4(!!!) Shay? Ezt leszámítva tényleg nagyon szép, csak a 4 Shay-t nem értem.
10/9 pont

DESIGN:
Úha , nem valami jó! Először is a sablon miért szürke?? Nem megy a fejléchez, ráadásul a háttér is ugyanolyan szürke így egybeolvad. A sablon színének választhattál volna olyan színt, ami van a fejlécen, vagy fehéret és akkor a háttér kék, vagy nem is tudom olyan színű ami a fejlécben is van. De így ahogy most te megcsináltad nagyon nem jó! Az oldal sávodban minden lényeges dolog kint van, de össze vissza. Én így csináltam volna az elrendezést, mert így rendezett is lenne:
  1. About the story
  2. Menü
  3. Figyelem
  4. Followers
  5. Follow on bloglovin( de ez felesleges is)
  6. Chat
  7. Counter
  8. Versenyes képek ( Bár ezt a helyedben kivenném és a menüben csinálnék neki egy külön oldalt)
Ha így rendeznéd el , akkor szép rendezett lenne az oldalad! A szöveg színét szerintem állítsd kékre, mert menne a fejléchez. A bejegyzés címének a betűtípusa elmegy , de amit az oldalsávban a moduloknak állítottál be , az már nem. Állíts be szebbet!
10/6 pont

TÖRTÉNET:
Őszintén megmodnom engem nem fogott meg a történet, de ez nem azt jelenti, hogy nem jó, sőt nagyon is jó ez csak annyira nem kötött le engem. A fogalmazásod szép választékos, helyesírási hibákkal nem találkoztam, de egy két helyen vannak elírások. Nem olvastam el az összes részt mert arra nincs időm. Jól írsz ezért írhatnál sokkal hosszabb részeket, mert ezek amiket eddig felraktál elég rövidkék. Tudsz te ennél többet is írni! :)
10/9 pont
Összesen: 30/24 pont
Jó ez csak a Designt alakítsd át, ha nem megy én megcsinálom neked csak írj emailt! :)

http://alwaysandforever1dandwe.blogspot.hu/
Író: Angéla
FEJLÉC:
Nem tudom eldönteni, hogy  most tetszik vagy nem. Igazából nagyon szép főleg Louistól jobbra nézve , de az nem tetszik hogy Harrynél nincs semmi. Üres ott minden. Oké a történetet tükrözi ami nagyon jó, csak engem az nagyon de nagyon zavar, hogy úgy van. De igazándiból szép munka szépen össze vannak mosva a képek, ügyes vagy csak akkor is Harry részénél fura számomra a fejléc!
10/ 9 pont

DESIGN:
A sablon és a háttér jó, tökéletesen passzolnak a fejléchez! Az oldalakat nem a fejléc alá tenném, hanem a modul sávba főleg hogy csak ilyen kevés van. A helyedben nyitnék az oldalaknál egy Szereplők c. menüpontot is és oda tenni a gif-eket vagy rendes rendezett képeket rövid leírással, mert ne az oldal sávodat rontsd gifekkel. Az olvasókat feljebb raknám a helyedben, és a Beyond képet meg lecserélném a helyedben másikra ami nagyobb hogy a sávot végig érje mert így nagyon hülyén néz ki!
A színvilág és a betűtípus jó, de azt uálom hogy ha valaki nem állítja sorkizártra a bejegyzéseit! Állítsd be mert sokkal szebb hatást kelt így javítja a kinézet színvonalát is!
10/ 7,5 pont

TÖRTÉNET:
Először is az előzetest néztem meg és nagyon tetszett megható volt. Örömmel vágtam bele az olvasásba és nem csalódtam, mert nagyon jót alkottál! Szépen fogalmazól, de előfordulnak elírások és helyesírási hibák is egyaránt, amikre figyelj oda! Egyedi történetet alkottál, csak dicsérni tudlak! Csak így tovább! :)
10/10 pont
Összesen: 26,5 pont
Csak a designon javíts! :)

xX Happy Girl Xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése