2014. április 27., vasárnap

Kritika #36 - Perfect Moment

http://perfectmoment-littlehoran.blogspot.hu/
Író: Little Horan
FEJLÉC:
A fejlécedet drága J.Samuels csinálta, aki szép fejléceket csinál , de ez most nem lett valami jó. Túl egyszerű! Oké elég sok fejléc van ami egyszerű, de nagyszerű, ez még sem abba a kategóriába tartozik.Percekig elnéztem és még is azt mondtam rá, hogy tetszik , de annyira egyszerű hogy azt mondtam még sem. A fejléc háttéreben egy nagyon halvány textúra van arra pedig elhalványítva Harry és Niall és ennyi. Nina nagyon szép rajta és a cím betűtípusa is nagyon tetszik, de a háttérben kellett volna még valami. Összeségében nem lenne rossz, de így hogy alig van valami a fejlécen nem olyan jó. 
10/7 pont 
DESIGN:
A fejléc egy kicsit lilás árnyalítú, bár a cím rózsaszínes, de még sem passzol hozzá ez a nagyon lilás háttér háttér és ez a  sablon. A sablonnak a színe jobb, de maga a sablon nem! Egyszerű sablont válassz, annak nem ilyen két oldalt a széle és sokkal jobb. Az oldal sávod, szép rendezett, bár az archivumot kivenném, hiszen ha van fejezetek című menüpontod, akkor fölösnek tartom azt ott.  De ettől leszámítva szép az oldalsávod! A bejegyzéseid sorkizártra vannak állítva aminek örülök, hiszen még is szebb így az oldal . A moduloknak és a bejegyzés címénel betűtípusa jó , de a moduloknak és a dátumnak a színe nem , mert elüt a fejléc színvilágától. Annyit tanácsolnék, hogy a sablont váltsd át egyszerűre és a hátteret cseréld le és akkor sokkal de sokkal szebb lesz a kinézeted! :)
10/7,5 pont
TÖRTÉNET:
Mielőtt még neki álltam volna elolvasni a blogodat megnéztem a szereplőket és egy kicsit kidülledtek a szemeim a főszereplő lány neve miatt. Miért Nina? Oké tetszik a név, de ne legyen már ugyanaz a keresztneve mind az igaz életben könyörgöm. A Nina Nesbitt néven csak annyit változtattál, hogy Nina Clarke, ami nagyon egyedi komolyan. Na mindegy mennnyünk a történetre. Két rész van , fent és egy kicsit eddig sablonos mármint az hogy a lány énekel. De ettől függetlenül valamiért még is megfogott a történet, pedig nagyon nem vagyok oda az ilyenért, de még is megtetszett. A fogalmazásod nem rossz egy két helyen egy icipicit unalmas, de még is jó! Helyesírási hibával csak egy két helyen találkoztam , de nem vészesek. Csak így tovább! :))
10/6 pont
Összegzés: 30/20,5 pont
Jó ez , csak így tovább! :))
xX Happy Girl Xx

1 megjegyzés: