2014. április 28., hétfő

Kritika #37 #38

http://impossibledreams-lex.blogspot.hu/
Író: Lexii

FEJLÉC:
Ha jól olvastam te csináltad, és minden elismerésem , mert nagyon de nagyon szép lett! :) A fejléc egyszerű, nem az a bonyolult, de még is az egyszerű de nagyszerű kategóriába sorolható a fejléced!  A képek nagyon szépen vannak elmosva a fejlécen , Cara nagyon szép és a cím betűtípusa is nagyon tetszik, egy szóval TÖKÉLETES!
10/10 pont
DESIGN:
Jézusom ez is gyönyörű, de azért írnék mindenről valamennyit. Na szóval a háttér és a sablon tökéletes választás a fejléchez, tökéletesen passzolnak hozzá. Az oldal sávod nagyon szép, rendezett és letisztult. Jó a két gif , de mivel ez a két szereplő benne van a szereplők menüpontban tök fölösnek tartom, helyette egy kis történet ismertetőt raktam volna be. Örülök, hogy sorkizártra vannak állítva a bejegyzéseid és hogy van választó vonalad , mert még is sokkal jobb és szebb így. (A modulban is állítsd sorkizártra a szöveget!) A színvilág és a betűtípus jó, de szerintem a bejegyzések címénél más betűtípust állíts be valami írhatóbbat. 
10/9 pont
TÖRTÉNET:
Egy prológuson és egy fejezeten több nincs a blogodon így még nem nagyon lehet megállapítani a történetet hogy jó e vagy sem. Nem sok történt még , de valamennyire tetszik. A fogalmazásod jó, néhol ismétled magadat, meg előfordul elírás , de nem nagyon vészesek.  Érdekes a történeted, de azt sajnálom, hogy egy sablon karaktert használtál fel. Ettől függetlenül lehet még egyedi a történet, de legalább egyedi nevet is adhattál volna neki. A Cara nem sokat változott csak egy "l" betűvel bővült a név. Ennél azért adhattál volna jobbat is de te tudod. :) Azt ajánlom, hogy ha több rész lesz a blogodon akor kérj majd egy újabb kritikát és akkor bővebben elmondom a véleményemet róla! :)
10/8 pont
Összesen: 30/27 pont
Csak így tovább! ;)
http://staythenightfanfiction.blogspot.hu/
Író: Elena Blue
FEJLÉC: 
A fejléc nagyon szép, de üres. Igaz ez egy elvihető fejlécnek lett csinálva , amibe egy szerkesztő sem szoktok sok erőt beleerőltetni, de egyébként nagyon szép csak kicsit üres. Bár a három Emily már sok, de mégis szép. A cím betűtípusa tetszik a legjobban , az nagyon jó!
10/ 9,5 pont
DESIGN:
Túl sötét! A sablon színe és a háttér színe ugyanolyan , így szinte összeolvad a kettő. Azt ajánlom, hogy a sablon hátterét vagy a háttér színét vedd halványabbra és akkor jobb és szebb lesz . :) Az oldal sávod gyönyörű! Nagyon tetszik,  szép , letisztult és rendezett! Minden nagyon szép a blogon , nem lehet belekötni. Csak a háttér színét változtasd olyan színre mint a betűtípusé és akkor nem lesz annyira zavaró a szemnek és nem is fog akkor a kettő egybe olvadni! :)
10/ 9,5 pont
TÖRTÉNET:
Őszintén megmondom féltem mikor neki álltam olvasni a blogodat, hiszen azt hittem ez is egy tömeg blog, mert már alapból egy olyan személy személyisíti meg a főszereplő lányt , aki sablon karakterre vált már egy éve. Épp olvastam volna az első sort mikor megláttam, hogy ja van kis bevezető szöveg. Elolvastam és reménykedtem hogy legyen ilyen egyedi amilyennek ott leírtad. Őszinte leszek! A történeted nagyon tetszett! Ez egy nagyon egyedi történet és még a fogalmazásod is nagyon jó, szóval ezt a történetet mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó! Ügyes vagy csak így tovább! ;)
10/10 pont
Összesen: 30/29 pont
Csak így tovább! :)
HAPPY GIRL

1 megjegyzés:

  1. Drága!
    Köszönöm szépen a kritikát, igyekszem megfogadni tanácsaidat! :)
    xxLexii

    VálaszTörlés