2014. április 6., vasárnap

Kritika #20 - A lista

http://thelist-alista.blogspot.hu/
Író:Alisson

FEJLÉC:
Ne haragudj , de nekem nem tetszik. Tudom nem te csináltad , de azért részletesen leírnám ,hogy miért nem tetszik. Na szóval először is olyan semmilyen.Valamint roppant egyszer is. Van egy kék háttér arra pedig elvan halványítva Amanda és Harry, valamint élesen látszik Amanda és ott van a cím, eenyi semmi más. Ez nem szép , ajánlom hogy rendelj újat! Megjegyzem, hogy Amandáról ez a kép roppantul fura.
10/5 pont
DESIGN:
Nem a legjobb de nem is rossz. Most nézem , hogy ezt sem te csináltad, de leírnám a véleményemet. A sablon tökéletesen passzol a fejléchez, az jó választás volt, de a háttér az nem. Eleve nem szép ez a háttér és a színe miatt icipicit sem passzol a fejléchez. Az oldalsávodon minden lényeges dolog kint van , de húha eléggé rendezetlenül. Szerintem valahogy így rendezd át:

  1. Menü
  2. Trailer
  3. Köszönet
  4. Olvasók
  5. Csevegő
  6. Online
  7. Másik Blogom
  8. Design Blogom
  9. Kritika Rendelés
  10. Cserék
  11. Aztán jönnek a versenyes képek
Ha így csinálnád akkor szép rendezett lenne.  Úgy is jó hogy ha a Trailer van fölül csak akkor a többi úgy legyen ahogy írtam, mert így lesz szép letisztult , rendezett az oldal sávod! Örülök, hogy neked se kell mondanom, hogy állítsd sorkizártra bejegyzést vagy hogy rakd ki a választó vonalat ,mert te már megcsináltad ami plusz pont! :)
10/7 pont
TÖRTÉNET:
Mielőtt még neki álltam volna olvasni, megnéztem az előzetest és nagyon megtetszett, és mondtam is egy wáót, hogy ez biztos nem egy sablon sztori és reménykedtem is benne, hogy jó is lesz e mert a trailerek hiába a jók ha a történet nincs megírva valami jól. A feltevésem beigazolódott miszerint egy egyedi történet ez hiszen 100%ig az! Nagyon tetszik bár a fogalmazásod egy icipicit unalmas. Helyesírási hibával nem nagyon találkoztam, csak vessző hibákkal , de azok nem olyan vészesek. A szereplők jellegét nagyon szépen leírod az tetszik. Valamint örülök, hogy te nem írsz rövid részeket! 
10/8 pont
30/20 pont ! 
Jó ez csak a kinézeten változtass ! :))
xX Happy Girl Xx

2 megjegyzés:

  1. Szia:)
    A design kapcsolatos tanácsaidból kiindulva megváltoztattam a sorrendet.
    A trailert én is imádom és örülök, hogy egyedinek tartod a történetet. A fogalmazásomon unalmasságán próbálok változtatni, de a berögzült írásmódon változtatni nehéz.
    Örülök, hogy találtál pozitív dolgokat is a történetemben.
    Köszönöm szépen a kritikát!
    Üdv: Alisson

    VálaszTörlés