2015. június 18., csütörtök

Kritika #67 ~ Let me Breath

http://letmebreath-engedjlelegezni.blogspot.hu/
ÍRÓ: LALA N.
FEJLÉC:
Sajnálom, de nagyon nem szép. Összecsapott, csúnya munka. Tudom nem te csináltad, de szerintem rendelj újat, olyantól, aki tényleg nagyon szép, igényes munkát csinál! Akár milyen jó a történeted, sokan csak ránéznek a blogra és ha a kinézet nem szép akkor bele se olvasnak a történetben. Ez sajnos így van. Szóval ajánlom az új rendelését.
10/3 pont

KINÉZET:
A fejlécen kívül a többi dolgot, nem az illető személy csinálta, hanem deviantartról van leszedve, csak a fejlécet vette ki és tette be az övét. Szóval ebbe nem lehet belekötni, hiszen szép html design. De egy két kis dologba igen.  Először is a chat! Az ott nagyon hülyén néz ott ki, hogy fekete fehér csíkos. Állítsd át barnás színekre, vagy átlátszóra és csak az írás legyen barnás színű. Valamint  a részeket állítsd sorkizártra, mert úgy rendezettebb és sokkal szebb az egész! A kis palkátokat, hogy versenyekre jelentkeztél azoknak nyiss egy új menüt, hogy "Versenyekre jelentkeztem" mert így itt a sávban rontja a kinézetet, így itt nagyon nem szép. Ezét ajánlom hogy tedd át őket egy menübe.
10/8 pont

TÖRTÉNET:
Ismerem a Gossip Girl című sorozatot, de csak az első évadát néztem meg eddig. Mostanában úgyis több időm lesz, majd megnézem az összeset. 
A fogalmazásod jó, tulajdonképpen élvezhető az egész történet. Szépen írsz, mindent részletezel  és odafigyelsz . Jó  a történet, tényleg lehet élvezni és jó olvasni. A részek hál istennek nem rövidek, hanem hosszúak, ami jó dolog! Legyen is így mindig. Egy rész mindig terjedelmes legyen!
Helyesírási hibákat nem vettem észre. 
Valamint tetszik, hogy E/3 személyében meséled/írod le az egész történetet.
A karakterek jók, jól vannak kidolgozva, de ezt gondolom a sorozatból vetted ki, hogy ki milyen személyiség, de magát  a történetet magadévá akartad varázsolni. Egyébként sajnálom, hogy alig van olvasód, pedig jó kis történet!
10/ 9 pont
Összesen: 30/ 20 pont

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm az őszinteséged, a versenyes ikonokat levettem, tényleg nem olyan esztétikus, jó, hogy felhívtad rá a figyelmem! - igen, vak, ne mondj semmit! :D
    A fejléccel én nem tudok mit kezdeni, de már írtam egy blognak, a válaszukat várom éppen. Na a chat... khöm, gőzöm sincsen hol a jelszava! Majd ha lesz új kinézet, azt is megoldom, addig nem küszködöm - analfabétizmus a desing-hez.
    Köszönöm az dicséreteket, nagyon örülök nekik! :) Örülök, hogy tetszik - vagy hogy egyáltalán élvezhető, ahogyan írok -, és köszönöm azt is, hogy feliratkoztál! A GG-vel pedig hajrá, de az ötödik évad az egyszerűen agyzsibbasztó! (ezért innen írom:D) Egyes karakterekhez rengeteget raktam hozzá, de van, akihez semmit!
    Szóval tényleg köszönöm a kritikát, sokat segítettél! :)

    VálaszTörlés