2015. június 17., szerda

Kritika #65 ~ Die verfluchten

http://dieverfluchten.blogspot.hu/
ÍRÓ: DOROTHY


FEJLÉC: Magasságban nagyon nagy a fejléc. Igazából nem tudom eldönteni, hogy most tetszik vagy nem tetszik. Meg lehetett volna oldani kisebbe is, így egy kicsit zavar, és fura is, nem rossz egyébként, bár nekem annyira személy szerint nem tetszik. A címet nem értem minek van felfelé ívelve, ha már az idézet lefelé, ez itt elég fura így.
(Érdekes hogy németül van a cím, az első blog amin német cím van vagyis én még egy blogot se láttam. Egyébként mit jelent? Bocs fingom sincs, nem értek egy szót sem németül...)
Ja és azt még megjegyezném, hogy az előző fejléc nekem jobban tetszett, szebb is volt szerintem csak egyedül a cím nem volt azon annyira szép.
10/7,5 pont.


KINÉZET: A sablon nagyon tetszik. A blog háttere se rossz. Az egész kinézet tulajdonképpen, szép, igényes és rendezett. Az oldalsávod nagyon tetszik, azok a gifek nagyon jók, valamint a szövegdobozok is.
Nagyon szép az egész, nem lehetne belekötni igazából csak annyir hogy nagyon sötét és már picikét bántja a szemem , de elég jó amúgy!
10/10 pont

TÖRTÉNET:
Mielőtt még belekezdtem volna az olvasásba megnéztem a blogod előzetesét.
Meg kell mondjam nagyon jóra sikeredett! Gondolom sok időt tölthettél vele. Nem hiszem, hogy fél órás munka eredménye lehetett ez , hanem több óra. Nagyon tetszik! Imádom! Felkelti az ember érdeklődését. Egy misztikus világ, egy elfajzott világ. És ez a zene..imádom az ilyeneket. Le a kalappal, szuper előzetest csináltál a blogodhoz, nagyon ügyes vagy el kell ismerjem. Remélem a történeted is ilyen jó!
Bevezető rész, fülszöveg az oldalsávban.
Ez is szintén felkelti az idetévedő figyelmét! Nagyon tetszik, a történeted fülszövege, mint azt feljebb is említettem odáig vagyok az ilyen történetekeért én a hétköznapiakat nem nagyon szeretem, hanem az ilyeneket imádom és élvezem olvasni. Egyedinek is tűnik a fülszöveg alapján és az előzetesed alapján az egész. 
Na de most térjünk rá a történetre.
Prológus:
Rövid! Túlságosan rövid. Oké nem kell egy 4-5 oldalas nagyon hosszú résznek lennie, de lehetett volna egy vagy másfél oldalas World dokumentumban. Egy prológusnak egy kicsit terjedelmesebbnek kell lennie. De egyébként jó, tetszett és kíváncsivá tett.
1-8 fejezet.:
Jó a történet! Bár egy kicsit csalódott vagyok, mert annyira nem mint az előzetes. Abba több időt fektettél. Tényleg jó a történet, a részeg nagyon tetszenek, szépen leírod. Egy picikét lehetnének hosszabbak! Tetszik, az alapötlet tényleg egyedi, egy kicsit útvesztő beütése van, de magadévá varázsoltad az egészet.Tetszik, ezért fel is iratkoztam, mert kiváncsi vagyok hogy végződik és mit fogsz kihozni belőle. A fogalmazásod jó, helyesírási hibát nem találtam.
Szereplők.:
Jók a szereplők, de nincsenek jól kidolgozva, annyira nem ismerjük meg mindent. Pedig jó lenne ha jobban megtudnánk őket ismerni, dolgozd ki a személyiségüket és írd le őket is , részletezd ezt is a történetben, mert akkor jobb lesz. 
10/8 pont
Össz.: 30/25,5 pont
HAPPY GIRL

2 megjegyzés:

  1. köszönöm a kritikát, és, nagyon boldog vagyok, hogy megtetszett a történet :) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Én is boldog vagyok hogy ilyen történetet olvashattam :)

      Törlés