2015. június 18., csütörtök

Kritika 66 ~ Meghalnék érted

http://meghalnekerted.blogspot.hu/
ÍRÓ: CHERYL S.
FEJLÉC:
 Láttam az előző fejlécedet is, az egy kicsit jobban tetszett, de ezt is nagyon jó.  Jó fejléceket tudsz te csinálni! :) Nem vagyok oda a liláért, de tetszenek a színek, ezek az árnyalatok a fejléceden. Egy valami furcsa csak, az Lily. Ott nála a kivágás...lila folt van az egy kicsit furcsa. De egyébként tényleg szép fejléc és a történet címe meg kecsegtető hangzik.
10/9,5 pont

KINÉZET:
Észre vettem, hogy te nem vagy a nagy html kódok szeretője. De ez nem is baj. Széppé teszed te így is a blogodat, egyszerű szép letisztult kódokkal is. A sablon választás jó és annak színe is, de a blog hátterével nem vagyok megelégedve. Bár ezzel a fejléccel már jobban mutat, sőt jó is csak így a kettő egy kicsit sok, szerintem. De egyébként egy nagyon szép, letisztult, rendezett blogod van. SZÉP!
10/9,5 pont

TÖRTÉNET:
 Nagyon nagyon jó! Váó! Csupán két rész van fent, de annyira érződik, hogy sokat dolgozol vele, jól átgondolod, kivan dolgozva és meg kell hogy dicsérjelek. Szép hosszú részeket írsz! Ez a jó, ha valaki hosszú részeket ír nem pedig 20-25 sorosat. Hétköznapi történet, de annyira jól megfogalmazod, hogy csak falni lehet ezeket a sorokat. Brooke karaktere máregyből szerethető. Őszintén bevallom amikor az első sorban olvastam, hogy ikrek, féltem hogy sablon történet, de nem szerintem kifogod ebből a legjobbat hozni. Ügyes vagy, gratulálni tudok. 
Ez első fejezetben egy valamit nem értettem. Brooke és legjobb barátnője Lis elmentek Erickhez , mert Brooke ott hagyta a motorját. Oké, de miért nem hozták el ? Végül az lett hogy Lis kiabált hogy Erick nyissa ki a garázsajtót kinyitja de végül nem viszik el hanem vissza indulnak Brookék. Ez nagyon érthetetlen volt. A második fejezetben pár szót elírtál. Azt ajánlom olvasd át és javítsd ki. 
A fogalmazásod nagyon jó tényleg, a helyesírásoddal sincs gond, csak mondom egy két figyelmetlenség van csak a mondatokban.
Nagyon tetszik, fel is iratkoztam és várom a folytatást! :)
ui.: Erick karaktere megfogott! Bár nem írtál róla úgy még sok mindent, de nekem az  összes srác közül ő tetszik. ;)
Jaj és még valami, amit kihagytam. A részek végére kérlek állítsd be hogy lehessen értékelni a részeket, pl. hogy tetszik ,mint itt is mindegyik kritika alatt, mert lehet hogy sokan lusták megjegyzést írni és ott meg csak rákattintanának, így akkor te is megkönnyebbülnél hogy valamilyen formában jeleznek hogy tetszik nekik a rész :)
10/9,5 pont-
a motoros rész miatt vontam le fél pontot, azzal összezavartál,de egyébként fantasztikus történet lesz. 
össz.: 30/28,5 pont
Nagyon jó a történeted!
A te blogodról is fogok majd hamarosan ajánlót írni! ;)

HAPPY GIRL

2 megjegyzés:

  1. Drága Happy Girl,
    Köszönöm, hogy időt szántál a blogomra és ilyen gyorsan meg tudtad alkotni a véleményed. A hibák nagy részével tisztábban vagyok és igyekszem javítani rajta. :D
    Xx, Cheryl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cheryl Shine!
      Nagyon szívesen, örülök, hogy kértél tőlem kritikát. Azért voltam gyors, mert volt időm meg amúgy is csak két részed volt fent . :)
      Várom a folytatást
      xx H.G.

      Törlés