2014. június 3., kedd

Kritika #45

http://i-cant-do-this-ziam.blogspot.hu/
Írók: Tina és Dorci
FEJLÉC:
Nos , a fejléced nem rossz de nekem nem is annyira tetszik. Zayn nagyon nyomorék rajta, homályos is a kép, és Liam sem az igazi ott a háttérben. A háttérben összemosott képek jók, bár az az órás textúra kezd unalmassá válni. A felirat is jó, az kifejezetten tetszik, de azt ajánlanám, hogy csinálj másikat kedves Tina, mert mostanában egész szépeket, bocsánat gyönyörű fejléceket csinálsz! Szóval csinálj ide is mert tudsz ennél ezerszer szebbet csinálni! ;)
10/7 pont

KINÉZET:
Húha ez a vörös nagyon rossz a modul sávban. Egyből kiégette a szememet és alig lehet kiolvasni a figyelmeztetést. Oké a fejlécen lévő felirathoz van választva , de ez nagyon rossz a szemnek. Egyébként szép rendezett az oldal sáv. Nem tudok abba belekötni. A  sablon és a háttér is jó választás, tökéletesen passzolnak a fejléchez.
10/10 pont
Összesen: 20/17 pont
Azért nem írtam a történetről, mert falra mászok a homoszexuális blogoktól, de azt el kell mondanom, hogy szépen fogalmaztok, csak keveset írtok. Tudok ti írni elég jól csak szánjátok rá magatokat, hogy hosszabbra sikerüljön! :) 

HAPPY GIRL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése