2014. július 16., szerda

Kritika #51

http://wendere.blogspot.hu/
FEJLÉC:
Ne haragudj, de a fejléced csúnyácska. A képek nincsenek szépen összemosva és túlságosan is lila. Így az egész csúnya! A Wendere felirat betűtípusa jó, de a másiknak alatta már nem. Tényleg ne haragudj, de ez nem szép! Rendelj újat! ;)
10/2 pont


KINÉZET:

Minden lila! Túlságosan is lila! A lilának több szép árnyalata van lehetett volna többféle lilát használni, de ez így túl sok! A sablon hátterét halványabbra kellett volna állítani , a blog hátterét is szintén! Az oldalsávod jó és rendezett csak én a helyedben a történetet tenném legfölülre és alá az oldalakat. Másba nem tudok belekötni!
10/ 7 pont


TÖRTÉNET:

Nagyon tetszik! Tényleg! Az alapötlet , amit kitaláltál nekem nagyon tetszik! Ilyen történettel még nem találkoztam. A fogalmazásod annyira jó, hogy ráébresztesz arra hogy milyen is jó olvasni. Annyira jól leírod a dolgokat, hogy az csak na. Szépen bánsz a szavakkal és minden jól leírsz. Gyarapodott is az olvasóid száma! ;) Annyit tudok csak tanácsolni, hogy hosszabb részeket írj, mert képes vagy rá! Hiszen fantasztikus történetet írsz, csak így tovább!
10/10 pont


Összesen: 30/ 19 pont

A kinézeten változtass!

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! :)
    Már írtam egy Design blognak a kinézet miatt! :)

    VálaszTörlés