2014. július 11., péntek

Kritika #49 - Happily Until

http://happilyuntill-boo.blogspot.hu/
Író: Bo S.
Fejléc:
Hűűű! Még nem láttam ilyen fejlécet, de iszonyatosan tetszik, látom te csináltad és csak gratulálni tudok! Nagyon szép lett, bár van egy kis bibi benne és az Nina! Nagyon homályos! Főleg az a furcsa , hogy nem úgy lett csinálva, mint a két fiú ilyen "rajzosan" , de ezt leszámítva is nagyon szép a blogod fejléc!
10/9 pont

Kinézet:
Ahogy a fejléced, úgy a kinézet is nagyon szép. Letisztult, rendezett és szép! DE van benne egy két bibi. Az első az oldalsávodban a versenyes képek. Vagy legalulra tedd, vagy csinálj nekik külön oldalt, mert így rontják a kinézetet. Inkább a legutóbbit válaszd! A másik bibi, pedig , hogy nincs sorkizártra állítva a bejegyzéseid. Állítsd úgy mert még szebbé teszi a blogodat! ;)
10/9 pont

Történet:
Eszméletlen jó! Ilyet még nem olvastam, nagyon de nagyon tetszik, csak sajnálom hogy eddig két rész van fent és azt is elég rég osztottad meg. Szerintem nagyon tehetséges vagy , mert iszonyat jól fogalmazol és elég jó fantáziád is van akkor mi a gond hogy nem hozod a részeket? Nagyon ügyes vagy , beleszerettem a történetbe így kaptál egy új olvasót! ^^ (a blogger szarakod , de amint jobb lesz feltudok iratkozni! ;) )
További sok sikert! ;)
10/10 pont
Összesen: 30/28 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése