2013. október 25., péntek

Kritika #2 ~ Happiness or shadow

Blog címe: Happiness or shadow
Író: Anne Black

Kinézet:

Nos először is a fejléccel kezdenem, ami nem valami szép, bár nem rossz de értelmetlen képek vannak rajta. Az a virág minek? Legalább elhalványíthattad volna, de amúgy is fölös oda. meg az összes kép a háttérben, hiszen olyat kell betenni ami megy a történethez... A cím a fejlécen szép és a két szereplő képe is de a többi nem tetszik! A háttér már rohadtul unalmas, mivel minden 2.-3. blogon ez van! Amúgy nem lenne gond ha menne a fejléchez, de nem megy! Hiszen a háttér barnás a fejléc rózsaszínes. Mióta passzol ez a két szín? Igaz mindkettő halvány , de nem nagyon passzolnak, szerintem cseréld le!! Az oldalakat én a helyedben oldalra tenném, vagy rakj be oda még egy kettőt, vedd nagyobbra és akkor végig éri a sort és így szép lesz! A fejezetekről rakhatnál is oda egy menüpontot, hiszen ha majd több rész lesz fent akkor könnyebben meglehetne őket találni... Az oldalsávban minden jelentős dolog kint van, de a 'magamról' modult tedd lejebb és valamivel dobd fel az oldalsávot, mert így unalmas és üres!
Összegzés:  Nem rossz a blog kinézet, de szerintem csinálj vagy rendelj valami szebb fejlécet, ami jobban illene a bloghoz valamint fogadd meg a fönti tanácsaimat és akkor nagyon szép lesz a blogkinézeted! :) Valamint plusz pont , hogy a bejegyzések sorkizártra vannak állítva! :)

Történet:

Az alapsztori nem rossz nem sablonos, az írásod se olyan rossz nem fogalmazol olyan egyszerűen, de engem valahogy nem köt le a sztori. Észre vettem , hogy a részek folyamán fejlődött az írásmódod , amiért plusz pont nálam! :) De egy valamit nem értek .. egy részben miért írsz három szemszögből?? Az még oké lenne ha jó sokat írnál mindegyikhez de pár sor minek? Ha nem akarsz egy szemszögből írni, akkor írj kettőből , de akkor sokat. A részek terjedelme nagyon rövid , azt ajánlom írj többet és próbálj több leíró részletet írni mint párbeszédet. Helyesírási hiba nincsen vagyis volt egy kettő, de nem feltűnő. Azt tanácsolom, hogy olvass sok könyvet mert akkor szebb lesz a fogalmazásod. Amúgy a 4. rész elolvasása után megtetszett a sztori szóval csak így tovább és figyelj azokra amiket mondtam! :)

Remélem semmivel sem bántottalak meg !!! 

xoxo Happy Girl

1 megjegyzés:

  1. Egyáltalán nem és köszönöm szépen :) A tanácsaidat megfogadom, és amit lesz egy kis szabad időm változtatok a kinézeten :) Igen tudom, hogy most a részek még rövidek, de ez még csak az eleje :) Még van egy csomó ötletem, amit majd hosszabban fogok leírni :) Köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés