2013. október 30., szerda

Kritika #3 ~ Because of you

Cím:Because of you
Író: Bo M

Kinézet:

A fejléc szerintem nem szép. Van egy alap kép ami a háttér a fejlécen, amire rá van rakva Harry és Emily valamint egy lány elhalványítva. Emily és Harry képe nincsen szépen kivágva, a cím a fejlécen pedig ocsmány. Ez  a betűtípus szörnyű, valamint a fekete szín nem illik a blog egész kinézetéhez. Valamint a fejlécen lehetne több kép szépen összemosva. Én a helyedben csinálnék vagy csináltatnék és másikat. A háttér, nagyon szép jól választottál, mivel tökéletesen passzol a fejléchez. A modul sávban minden jelentős dolog kint van nincs egy felesleges modul sem, de azt tanácsolom hogy a szereplőkről rakjál ki egy foma nagyságú képeket a modulba mert így nem olyan szép. Másba nem tudok belekötni, a betűtípusok is jók, és még a bejegyzés sorkizártra van állítva ami nálam plusz pontot jelent! :)

Történet:

A történetet sablonosnak találom, egy kicsit , de valamiért még is megfogott. Az írás módod, nagyon jó gyönyörűen fogalmazol és szerintem ezért nem tudtam abba hagyni az olvasást. Helyesírási hibákat nem találtam. A részek hosszúságával nincs gondom, most az utóbbi pár résznél hosszabbakat írtál , de  az elején még rövideket. Ne haragudj hogy csak ennyit írok, de nem tudok többet, hiszen nagyon szépen írsz. Megfogott és ezért fel is iratkoztam a blogra! :) Még egyszer mondom hogy nem azért mert a sztori tetszik, nem rossz , de egy kicsit sablonosnak találom, hanem azért mert gyönyörűen fogalmazol! :)

Remélem semmivel sem bántottalak meg! 
 xoxo Happy Girl

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm szépen a kritikát. Változtattam a blog kinézetén és remélem ezzel kijavítottam minden hibát :) Valamint köszönöm a feliratkozást! :)

    VálaszTörlés