2016. január 30., szombat

Kritika #81 ~Keltazöld

KELTAZÖLD
Író: Svea


KINÉZET:

Tény, hogy fejléc nélkül is lehet szép egy blog, és nem mindig kell, sőt nem is elvárás, hogy legyen. Először nem tetszett, de 10-15 perc bámulás után rájöttem, hogy ez igen  kreatív megoldás, és ,ég eddig nem találkoztam ehhez hasonló kinézetű bloggal. Mármint fejléc nélkülivel igen csak nem ilyen html kódúval. Egyszerű, letisztult és különleges  A színek nagyon illenek egymáshoz. A modulok elrendezésébe egy kicsit beleszeretnék kötni. Szóval, először is én a kép alá helyeztem volna a fülszöveget, mert egyrészt az ott mutat jól, az keltse fel egyből a figyelmünket, másrészt ne a menü legyen legfülöl, harmadrészt meg ne görgessünk már a fülszövegért. Tehát akkor így kéne elhelyezni:
  1. Fülszöveg
  2. Menü
  3. Borító
  4. Információk
  5. Chat
  6. Facebbok-os oldal
  7. Cserék
 Így jó lenne. Ja és a menü. Azon változtass. Mert így nem néz ki jól. Van egy nagyon egyszerű html kodú menü, szerintem azt tedd be és már szebb az egész.

10/8 pont

TÖRTÉNET:
A fülszöveget elolvasva a történet egyből felkeltette az érdeklődésemet. 
Az alaptörténet kifogástalan, a fejezetek terjedelmesek és élvezhetőek,  helyesírási problémákkal nem küzködsz, és emellett  eszméletlenül jól is fogalmazol.  Annyira élvezhető a sztorit, hogy az már csodálatos. Teljesen beleélem magam, átadod az érzelmeket és a hangulatot. Egyszerűen nem tudtam abba hagyni az olvasást, és csak arra eszméltem, hogy már az utolsó rész végére jutottam ami jelenleg fent van. Rég olvastam ilyen jó blogot. Örülnék ha a kezem közé kerülne az irományod és a polcomon nézelődne. 
Nagyon tehetséges vagy és semmibe sem lehet belekötni, csak dicsérni tudnálak órákon keresztül. A karakterek személyisége, felépítésük, a történet alapja, felépítése, a szereplők beszéde, cselekvése ...egyszerűen minden tökéletes.
Egy új feliratkozót is kaptál a személyemben. Csak így tovább és gratulálok!!
10/10* pont
Össz.: 20/18 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése