2015. január 2., péntek

Kritika #57 - Reckless Life

http://gunsnrosesfanfic.blogspot.hu/
FEJLÉC:
Nem rossz a fejléc, de nekem annyia nem jön be. Homályos/Pixeles és nem szeretem az olyan fejléceket amik nagyrészt színesek és a főszereplő rajta fekete-fehér, vagy fordítva. Furán néz így ki az egész. Nincs sok minden a fejlécen, ami jó mert nem zsúfolt, de egy elég egyszerű kis fejléc. Láttam az előző fejléceket is és azok nekem valahogy jobban tetszettek, mint ez. Az jobban illett a sztorihoz, mint most ez!
10/7 pont

KINÉZET:
A választott háttér nem a legjobb! Nem illik a barnás árnyalatokhoz, de még jó  lenne , ha nem lenne mozaikos. Olyan hátteret keress, ami nem incifinci és nem lesz mozaikos! A sablon és annak színe jó, az teljesen passzol a fejléchez. A modulsávban lévő dolgok rendezettek, szép ránézni! A html kódolás nagyon tetszik, jót választottál, meg jók ezek a barnás színek..Tetszik! Nem tudok itt semmibe sem belekötni a betütípus is jó, nem használsz semmi más színt, a bejegyzések címe középen van ami szintén jó és a legfontosabb, hogy a bejegyzések sorkizártra vannak állítva.
10/8,5 pont ----> csak a blog hátterével van gond, azt cseréld le mindenképpen!!

TÖRTÉNET:
Nem olvastam el az összes részt csak az első 8-at. Sajnálom , de nincs sok időm rá. Nem írsz rövid részeket, de írhatnál egy kicsit hosszabbakat is! Nem rossz a történet, amit írsz azt hittem nem fog tetszeni, de megleptél. NEm vagyok oda az ilyenekért és ez tetszik! Sajnálom is , hogy ilyen kevesen olvassák. Jó a fogalmazásod, lehet majd még rajta csiszolni , de jó úton jársz! Van egy két szóbotlásod, és helyesírási hibád, de csak így tovább jó ez! Sok sikert kívánok a továbbiakban is , mert jó kis történet ez!
10/ 8 pont
Összesen: 30 / 24,5 pont
Jó ez !
További jó bloglást,
Happy Girl

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikádat, igyekszem megfogadni a tanácsaid!^^
    Rose

    VálaszTörlés