2015. október 15., csütörtök

Kritika #78 ~ Ismeretlen Világsztár

http://ismeretlenvilagsztar1d.blogspot.hu/
ÍRÓ: NISZI
FEJLÉC:
A fejlécet, nagyon nem szép, a szép közelében sincsen, és nagyon össze van csapva. Ne haragudj, nem bántásból, de tényleg nem szép. Ha nem értesz hozzá, akkor rendelj valakitől, aki ért a fejléckészítéshez. Maga a háttér még jó lenne, ha oldalra nem lett volna elhomályosítva az a lány. Zayn és a lány csúnyán van kivágva és elhelyezve. Ha a lányról olyan kép van hogy a feje búbja nincs benne, akkor másik képet kell keresni és nem azt bevágni és alulra beillesztve mert így csúnya. Úgy lett volna jó megoldás ha teljesen a fejléc tetejére illeszted ahol a feje csúcsa le van vágva. És ha két személyt akarunk egymás mellé helyezni akkor külön oldalra nézzenek hogy szorosan egymás mellé tudjuk őket helyezni, hogy jobban nézzen ki. Ez a vágás az alján meg nem a legszebb, max úgy lett volna jó, ha png lenne, mert így alatta látszik a fehér rész. A kék, fekete-fehér kombináció tetszik egyedül a fejlécen, meg egy kicsit a cím betűtípusa, mert végülis az nem rossz. De azt ajaánlom, hogy új fejléc legyen!
10/3 pont

KINÉZET:
A blog olyan mint a könyv. Nagyon is számít a kinézete. Nem kell elcsépeltnek lennie, hanem legyen letisztult és egyszerű. Ha egyszerű akkor is szép. De  ate blogod elég kusza. Még jó lenne, ha a fejléc szebben lett volna megoldva. 
A menüt szedd ki a fejléc alól és rakd be  a modul sávba, vagy ha a fejléc alatt akarod hagyni, akkor legalább úgy állítsd be a betűtípust, hogy az egész végig érjen a soron, mármint a fejléc másik oldaláig. Úgy mégis sokkal jobban mutat, nem de?
A sablon választás jó és az is tetszik, hogy nem csináltad az egész blogot kékre, és hogy a sablon színe fehér.
A sávod rendezett, bár igazíthatnál rajtuk. A szövegeket oldalt a modulsávban illetve a részeknél vedd sorkizártra, mert szebbé teszi a külsőt, meg úgy amúgy is sokkal jobb.
A bejegyzés, dátum és modul betűtípusát ugyanolyanra állítsd be és a színűket pedig sötét kékre váltsd át. Valamint a részek szövege is kék legyen.

10/5 pont

TÖRTÉNET:
A kinézet miatt és amiatt, hogy 1D ff nehezen kezdtem bele az olvasásba. De nem bántam meg , mert elég jó az alapötlet, amit kitaláltál. Tetszik! Érdekes.
Tetszik, ahogy a főszereplő lány játszadozik a fiúkkal a kettős személyiségével. 
Tetszik ahogy bemutatod, bár az első évad nem volt  a legjobb.
Tényleg nagyon jó az alapötlet, de nem a legjobban mutattattad be/valósítottad meg. Na de már a második évad az már tetszik. Ott a fogalmazásod javulása is érezhető. Hosszú részletes részeket írsz, de az már  nem a legjobb hogy egy fejezetben 2-3 jobb esetben 3-4 szemszögből írsz. Ne az ilyet hanyagold. Max 2 legyen, de akkor jó hosszú vagy fejezetenként váltsál szemszöget. Úgy a legjobb.
Helyesírási hibáid nincsenek, ugyan egy kettővel találkoztam, de nincs velük gond, egyedül inkább a vesszőkkel. Egyébként ügyes vagy. 
Sok sikert kívánok a továbbiakban! :)

10/8 pont
Össz.: 30/ 16 pont
A kinézeten változtass mindenképp!
Sok sikert!

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikádat, örülök, hogy lényegében a Történet alapötlete tetszett! :)
    NiSzixx

    VálaszTörlés