2015. szeptember 28., hétfő

Kritika #76 ~ Competition for the Love

LINK: XXX
ÍRÓ: LEXII

FEJLÉC:

A fejléced elég egyszerű, de szépnek és igényesnek mondható, hiszen nincs összecsapva. A háttérben a képek szépen össze vannak mosva, de a két személy elhelyezése már nem a legjobb. Két külön png amiket nem te vágtál ki, és valahogy úgy kellett volna elhelyezni, hogy Cara följebb legyen Lewis pedig az oldalánál lejjebb, de összemosva a két kép. De ettől függetlenül jó, nem azt mondom hogy rossz, csak úgy lett volna a jobb, mert így mindkettő személy kivágása éles és halványítani meg összemosni kellett volna. A cím betűtípusai  nagyon tetszenek, de a" Competition for the " résznek is szerintem sötét szürkének kellett volna lennie, mert nem lehet a legjobban kivenni, hogy mit is írtál.
10/8 pont

KINÉZET:
Egyszerűen nagyszerű! Láttam az előzőt, ami szürkésebb volt, halvány színekkel, de Roxana nagyon feldobta ezekkel az egyszerű, de nagyon mutatós szövegdobozokkal a blogodat. Nem lehet semmibe sem belekötni, nagyon szépen, igényesen meg van csinálva minden. Egyedül az a függőleges vonal nem kéne oda. Hiszen maga a szövegdoboz egyenes oldala elválassza egymástól a szöveget így azt oda fölöslegesnek tartom. Max vedd halványabbra
10/10 pont

TÖRTÉNET:
Bevallom még soha életemben nem olvastam Lewis Hamiltonos blogot, szeretni sem szeretem, hiszen nem nézek Forma 1-et meg amúgy se szimpatikus a pasas, főleg ha az ember összes barátja róla dumál megállás nélkül, de ennek  ellenére nagy nehezen belecsaptam, hiszen ha kritikát kér valaki akkor neki kell állni elolvasni, hogy azt tudjuk kritizálni.
Nos csalódtam. Kellemesen csalódtam. Azt hittem vagyis arra számítottam, hogy egy nagy sablon lesz. DE NEEEM! Érdekes, nagyon érdekes. A fogalmazásod meg nagyon nagyon jó. Szépen választékosan fogalmazol, a szókincsedet még tudod fejleszteni, de így is elég bő. Aprólékosan írsz és látszik, hogy jól kidolgozott történet. Helyesírási hibákkal nem találkoztam, ami nagyon jó. Maximum egy két vessző hibával, de az nem probléma. Elég ügyes vagy. 
A részek tartalma is elfogadható, bár egy kicsit lehetne hosszabb. Eddig egyedül a második rész volt jó tartalmilag. Próbálj meg mindig annyit írni. Sőt azt tanácsolom, hogy a részeket mindig Worldben írd és legalább legyen ott 4 oldalas, és az már megfelelő terjedelmű rész. A legjobb a 6-8 oldal Worldben, de a 4 legyen meg inkább ha nem is akarsz annyit írni, de a 4 mindenképp. 
Az olvasóid száma gyarapodna velem, de sajnos a blogger megint szarakodik, így nem tudom megtenni. Ezért elmentettelek a könyvjelzők közé, és figyelni fogom , hogy mikor lesz új rész.
Sok sikert a továbbiakban is!

10/10 pont
Össz.: 30/ 28 pont
Így tovább!

1 megjegyzés:

 1. Draga!!
  Nagyon nagyon szepen koszonom a kedves szavakat, es megfogadom a tanacsaidat! :)
  Orulok, hogy vegul megtetszett a tortenetem, ez a célom, azokkal, akik eddig nem nagyon voltak oda az ilyesmiert! :)
  Megegyszer koszonom!,:)
  XxLexii

  Ui.: Elnezest az ékezetek hianyaert, telefonról vagyok! :)

  VálaszTörlés