2014. május 14., szerda

Blogajánló #1 ~ Élvezd hogy félsz

Drágáim!
Régebben még nagyon régen (fél évvel ezelőtt) drága Madison kért tőlem ajánlót a blogjáról és mivel ma eszembe jutott megcsináltam. Mindenki figyelmébe ajánlom ezt a blogot, hiszen roppant egyedi és érdekes történet!
Ui.: Jelentkezzetek a blogversenyre ITT!
http://elvezdhogyfelsz.blogspot.hu/p/szere.html
Író: Madison G. Wyla
Egy játék, mely világszerte megdöntötte már a nézettségi rekordokat, sikere pedig futótűzként terjed. Az újabb széria Kanadában indul, a valóságshow őshazájából, ahonnan az évben is random 14 játékost választottak ki,. Hét fiút és hét lányt, kiknek együttesen kell felfedezniük a Bloodworth család ősi titkát, küzdve nem csupán a bent maradásért , hanem az életükért is. Hiszen köztudott, hogy a verseny nem holmi kispályás társasjáték, ha valaki rossz mezőre lép, az bizony súlyos következményeket róhat maga után.
A Bloodworth kastélyt sokan csupán vérmezőnek ismerik, hisz a kutatok nem egyszer találkoztak már misztikus, megmagyarázhatatlan jelenségekkel, no meg rengeteg vérrel.  Igen , vérrel, hiszen a fekete tapéta alatt lévő köveken vérrel felmázolt rejtvények fogadták  a látogatókat. Vajon hogy fogják mindezt kibírni a versenyzők? Elég bátrak ehhez? Vajon mi mozgathatja azokat, akik bekerülnek? Milyen érzés lehet összezárva lenni egy csapdában , ahonnan a jó összjáték ellenére is csupán csak egy ember juthat ki?
A 14 játékos mind-mind más személyiség, azonban mindenkinek be kell tartania a rá vonatkozó szabályokat:
-A kinti világgal való kapcsolattartás a direkt erre a célra kitalált recepciónál történik, ahol hetente egyszer megcsörren majd a régi, vonalas telefon, és hangos bemondó jelzi, hogy ki veheti fel a készüléket. A beszélgetésre mindenki 15 percet kap, azonban semmi olyat nem kérdezhetnek, ami a játékkal, (például a Bloodworth várral) kapcsolatos.
-A játékosok nem veszélyeztethetik egymás testi épségét.
-A versenyzők nem vihetnek be a palotába, amivel hozzáférhetnek az internethez, kapcsolatot létesíthetnek a külvilággal, vagy árthatnak a csapattársainak.
Aki ezen szabályokat nem tartja be , az azonnali kizárásban részesül, egy órája lesz összecsomagolni a cuccait, és elhagyni a citadellát.

Vajon a versenyzők készen állnak a harcra?
Élvezd, hogy félsz! Hiszen így nyerhetsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése